Verandering management Milvum

Het management van Milvum verandert per 1 november 2021; CRO Salim Hadri zal per 1 november 2021 stoppen met zijn functie om op zoek te gaan naar een nieuwe start-up uitdaging. Het management zal volledig worden gedragen door CEO Arvind Jagesser.

Salim Hadri (CRO): “De afgelopen 10 jaar heb ik mij met ziel en zaligheid ingezet voor Milvum. Voor het vertrouwen en de kansen die ik heb gekregen ben ik mijn collega’s erg dankbaar. Ik heb genoten van de projecten die we hebben gedaan voor toffe klanten. Een heel speciaal moment vond ik toen we als team drie jaar geleden door de 1 miljoen omzet zijn gebroken. Een maand geleden heb ik de knoop doorgehakt en de keuze gemaakt om iets anders te gaan doen, omdat ik niet dezelfde passie en energie meer heb in de scale-up fase van Milvum. Ik weet nog niet wat ik ga doen, dus bestaat de komende tijd vooral uit brainstormsessies en kopjes koffie. Ik zal mijn collega’s en mensen in mijn directe omgeving missen en wens voor Milvum een prachtige scale-up fase in de handen van mijn mede oprichter, Arvind Jagesser. Milvum zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart.”

Arvind Jagesser (CEO): “Ik heb 10 jaar met veel plezier samengewerkt met Salim en ik snap zijn keuze. Waar hij zijn energie haalt uit de startup fase van bedrijven, hebben wij dit bij Milvum al ruimschoots achter ons gelaten. In 2022 zullen we nadruk leggen op het uitbreiden van onze development & sales teams; Milvum verder positioneren als Digital Agency en toffe innovaties in de wereld blijven brengen. Iedereen binnen Milvum wenst Salim heel veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging.” 

Een succesvol IT-project begint bij Milvum met de “Jumpstart” methodiek, dit is een aanpak gebaseerd op de Lean Startup methode en de Google Design Sprints. Wil je graag een kop koffie doen om dit verder te bespreken neem dan contact op met Arvind Jagesser, via arvind@milvum.com.

Milvum

About Milvum

Sinds 2012 helpen wij bedrijven met het vertalen van hun digitale strategie naar concrete innovaties. Met 25 man zorgen wij voor de beste oplossingen voor digitale transformatie uitdagingen. Ondertussen werken we voor 60+ klanten, nationaal en internationaal. We hebben al meer dan 100 innovatieve projecten gerealiseerd. We denken groots, valideren snel en zorgen zo stapsgewijs voor schaalbare oplossingen.