“Certified Food Tech & Logistics”

 

Consortium Royal Blue en Orange Intl’l Trading, Digitaal Transformatie Bureau Milvum en supply chain-partner Cogoport hebben het MIT Grand van Provincie Zuid-Holland gewonnen!! Van de 111 aanvragen eindigden zij op de 9e plaats.  Royal Blue en Orange Intl’l Trading heeft gewerkt aan een Certified Food Tech & Logistics-platform, een wereldwijde ‘Farm to Fork’ oplossing met specifieke verificaties, waarmee boeren en voedselproducenten de kans krijgen om deel te nemen aan de groei van hun economie.

In de geest van samenwerking selecteerde Royal Blue en Orange Intl’l Trading Milvum en Cogoport om hun kennis en expertise te combineren om een ​​grotere impact mogelijk te maken. Het Consortium won een innovatie subsidie ​​van Provincie Zuid-Holland om het universele Certified Food Tech & Logistics-platform van Royal Blue en Orange Intl’l Trading te voltooien.

We zijn verheugd om de voedselindustrie en de toeleveringsketen te ondersteunen om transparanter te zijn voor bedrijven die kiezen voor ethische, sociale en circulaire economie-oplossingen voor voedsel- en dienstenbehoeften.

SNEL SCOREN!

Wij hebben veel ervaring met het succesvol lanceren van digitale producten. Altijd al willen weten hoe wij die adoptie zo soepel mogelijk laten verlopen? Download dan gratis onze Jumpstart Whitepaper!

Randy Tjin-Asjoe

About Randy Tjin-Asjoe