Floor

Wachtrijmanagement


Wij hebben samen met ING een innovatietraject lopen waarbij wachtrijmanagement, interne samenwerking tussen medewerkers en een persoonlijk ervaring voor de klant in de kantoren centraal stond. Uit dit innovatietraject is het Floor concept ontstaan. Floor bestaat uit een tablet voor de Floormanager en een smartwatch voor de adviseurs die met elkaar kunnen communiceren. De Floormanager kan zo de wachtrij en de klantervaring optimaal managen.

KopieID

Digitale Overheid


Voor het Ministerie van Binnenlandse zaken heeft Milvum de KopieID app ontwikkelt. Met deze app is je identiteit een stuk veiliger. Consumenten kunnen met een veilige kopie van hun identiteitsbewijs maken, bewerken en opsturen.

Radar

Business to Employee / Consumer


De redactie van het programma Radar van AVROTROS werkt dankzij de officiële app veel efficiënter en beschikt over zeer actuele content. Consumenten kunnen eenvoudig kwesties melden, tips geven en reageren op oproepen. De redactie kan heel snel pushnotificaties versturen en zo binnen enkele uren reacties verzamelen.

TerraIndex

Business to Employee


Veldwerkers kunnen door de innovatieve TerraIndex app de grond die zij opgraven digitaal beschrijven. Per meetpunttype en project zijn de gestandaardiseerde formulieren in de app heel eenvoudig in te vullen. Dit kan zelfs op plekken waar geen internetverbinding is.

Connected Crew

Business to Employee


De cabin crew werkt efficiënter met relevante informatie. De Connected Crew App zorgt hiervoor. De klanttevredenheid tijdens de vlucht is dankzij deze innovatieve oplossing verbeterd voor vliegmaatschappijen als KLM, Corendon en Transavia.