Customer Experience

De kern van digitale transformatie zit hem in het verbeteren van de customer experience, waarbij het vooral gaat om hoe de klant jouw merk ervaart. De focus ligt hierbij op de interactie die de klanten hebben met de digitale producten of diensten die jouw merk aanbiedt.

De grote vraag die bedrijven zich moeten stellen is: “Hoe kan mijn merk de beste ervaring bieden, wanneer mijn klanten hiermee in aanraking komen?” Het doel hierbij is om klantverwachtingen te overtreffen, want alleen als deze overtroffen worden blijft de interactie met jouw merk een waardevolle herinnering en veranderen klanten in ambassadeurs.

Hoe jij jouw klanten de best mogelijke ervaring kan bieden hangt af van de diensten die jij hen aanbiedt. De kern van het bereiken van een optimale customer experience heeft alles te maken met luisteren naar de klant.

Luisteren naar de klant door hun on- en offline gedrag te analyseren, met hen in gesprek te gaan en te anticiperen op de nieuwste ontwikkelingen die digitalisering met zich meebrengen.

DOWNLOAD WHITEPAPER
Digitale Transformatie 4 pijlers

Customer Experience in de praktijk

Floor

When digital becomes human

Floor

StemApp

Stemmen op de blockchain

StemApp

Watermelon Messenger

Kunstmatig intelligente chatbots voor op je website

Watermelon Messenger

BEKIJK ALLE CASES

Meer weten?

Neem contact op met Marco, of bel 070 205 5711


Versturen

Volg ons op