Digitale Transformatie

Digitale transformatie is het proces waarbij een organisatie de relatie met al haar betrokken partijen zoals medewerkers, klanten, leveranciers en andere partijen via digitale netwerken gaat ondersteunen. Een digitaal bedrijf benut de nieuwe kansen die mobiel, big data en andere opkomende technologieën zoals blockchain en Artificial Intelligence bieden en optimaliseert daarmee haar interne en externe dienstverlening.

Nieuwe technologieën en toepassingen volgen elkaar in rap tempo op. Als je als organisatie niet snel genoeg anticipeert op deze veranderingen verkoop je nog CD’s, terwijl je klanten en de concurrentie al op Spotify zitten.

DOWNLOAD WHITEPAPER
Digitale Transformatie 4 pijlers

4 pijlers van Digitale Transformatie

Digitale transformatie kan onderverdeeld worden in vier pijlers:

De laatste drie pijlers zorgen er samen voor dat de eerste pijler floreert. Wanneer medewerkers de juiste tools krijgen om hun werk goed te doen, de interne en externe bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden en de aangeboden producten en diensten een digitale focus hebben, heeft dit een groot positief effect op de Customer Experience.

Digitale Transformatie in de praktijk

Preservation Robot

Jimmy Nelson

Preservation Robot

Floor

When digital becomes human

Floor

Tellape

Nooit meer een krat kwijt

Tellape

BEKIJK ALLE CASES

Jumpstart naar concrete innovatie

Benut de nieuwe kansen die mobiel, big data en andere opkomende technologieën zoals blockchain en Artificial Intelligence bieden en optimaliseer interne en externe dienstverlening.

Meer weten?

DOWNLOAD WHITEPAPER

Meer weten?

Neem contact op met Marco, of bel 070 205 5711

Volg ons op