JUMPSTART NAAR CONCRETE INNOVATIE

Nieuwe technologieën en toepassingen volgen elkaar in rap tempo op. Als je als organisatie niet snel genoeg anticipeert op deze veranderingen verkoop je nog CD’s, terwijl je klanten en je concurrentie al op Spotify zitten. Daarom is digitale transformatie  noodzakelijk om relevant te blijven in deze nieuwe wereld. Dus transformeren wij jouw business goals met onze Jumpstart methode in digitale kansen en uitdagingen en zorgen ervoor dat deze snel concreet worden. In andere woorden; Innoveren door te doen. Door middel van vallen en weer op te staan en te testen wat werkt. Daarbij ligt de focus altijd op het verbeteren van de Customer Experience van jouw product of dienst.

Digitale transformatie kan onderverdeeld worden in vier pijlers: Customer Experience, Employee Empowerment, Optimizing Processes en Transforming Products. De laatste drie pijlers zorgen er samen voor dat de eerste pijler floreert. Wanneer medewerkers de juiste tools krijgen om hun werk goed te doen, de interne en externe bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden en de aangeboden producten en diensten een digitale focus hebben, heeft dit een groot positief effect op de Customer Experience. Dus, wil jij van papier af? Dan creëren wij een duurzame digitale oplossing die net zo eenvoudig werkt.

Maar wij durven ook verder te kijken dan het vervangen van papier. Want nieuwe technologieën als blockchain bieden ons de mogelijkheid om gedecentraliseerde netwerken te gebruiken om veilig digitaal stemmen mogelijk te maken. Daarnaast stelt Artificial Intelligence ons in staat om gesprekken om te zetten in tekst. Wij weten niet alleen hoe wij deze technologieën moeten gebruiken maar óók wanneer we het moet gebruiken.

Digitale Transformatie 4 pijlers

DIGITALE TRANSFORMATIE

DI·GI·TA·LE TRANS·FOR·MA·TIE

Digitale transformatie is het proces waarbij een organisatie de relatie met al haar betrokken partijen zoals medewerkers, klanten, leveranciers en andere partijen via digitale netwerken gaat ondersteunen. Een digitaal bedrijf benut de nieuwe kansen die mobiel, big data en andere opkomende technologieën zoals blockchain en Artificial Intelligence bieden en optimaliseert daarmee haar interne en externe dienstverlening.

Meer weten?

DOWNLOAD WHITEPAPER

DIGITALE TRANSFORMATIE

Customer Experience  |  Employee Empowerment  |  Optimizing Processes  |  Transforming Products

 

IN 4 FASEN

Turbo Consultancy  |  UX Design  |  Agile Development  |  Scale-up

 

WAT RESULTEERT IN

Design  | (Web) apps | Blockchain apps & A.I. integrations

DIGITALE TRANSFORMATIE IN DE PRAKTIJK

Tellape

Tellape

Nooit meer een krat kwijt

Floor

Floor

When digital becomes human

Watermelon Messenger

Watermelon Messenger

Kunstmatig intelligente chatbots voor op je website

MEER WETEN?

Vraag het Marco,  hij beantwoordt al jouw vragen binnen 24 uur!