IN A NUTSHELL

Young

With a young and fresh perspective we always look for the best solution

Pragmatic

We always work quickly, concretely and purposefully

Transformer

We think in terms of possibilities and add value with technology

Well Educated

Smart youngsters from the TU Delft and Erasmus University

Digital Leader

We are at the forefront of the latest developments in business, UX and Agile Development

Hackathon winners

We have a winning mentality and already won seven hackathons out of ten

IN A LARGER SHELL

Milvum was established six years ago in an attic by four friends who share a passion for technology and innovation and later became what it is now, a fresh and innovative company. With an average age of 27 and projects involving the latest technologies, the focus is on the future. We make apps for the work floor and therefore make work more fun, easier and more efficient. In collaboration with clients such as the government and ING, we are transforming work floors so that they are ready for tomorrow. Milvum, which is Latin for kite (hence our logo), is your fruitful partner for advice in the constantly changing digital world. Do you want to be inspired? Well, you came to the right place.

PARTNERS

WORK FLOOR REVOLUTIONIZER

We can safely say that we have mastered the hackathon mindset throughout the 7 hackathons we have won. This mindset ensures that we understand your business in an extremely short time, identify opportunities and challenges and finally turn these into technical products that will delight the end-user. We help you to digitally transform and use the latest technologies such as A.I. and blockchain. This is where we make the connection between business and I.T. possible, a link we still believe is missing too often.

TROPHY CABINET

Salim-milvum

Salim

CEO

Mijn doel is om nieuwe technologie toepasbaar te maken in het werk van onze klanten. Het is fantastisch om bezig te zijn met de nieuwste technologie, dat ook daadwerkelijk wordt ingezet. Daar doe ik het voor!
Arvind-milvum

Arvind

CFO

Randy-milvum

Randy

CTO

Viresh-milvum

Viresh

CEO Anti-Fraud Company

De wereld zit vol met nieuwe technologieën, welke nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee brengen. Ik geloof dat er binnen enkele decennium een wereld ontstaat waar werken door de mens algeheel niet meer bestaat, waaraan ik een bijdrage zal leveren. Als kind wou ik altijd uitvinder of professor worden, maar nu bevind ik me liever aan de voorfront van de digitale revolutie.
Remco-Milvum

Remco

Innovator & Product Owner

Mijn drijfveer is om de wereld op zijn kop zetten door samen te innoveren! Met een achtergrond in innovatiemanagement en dus een passie voor innovatie, krijg ik energie van het omzetten van ideeën in waardevolle projecten. Ook privé ga ik het avontuur aan door over heel de wereld te reizen.
Pedy-milvum

Pedy

Developer

Werken bij Milvum is te vergelijken met het dagelijks eten van nieuwe gerechten. Je kan altijd wel iets nieuws leren dankzij de leergierige en creatieve teamgenoten met wie je werkt.

Kaj

Developer

Afkomstig van de TU Delft en werk al drie jaar aan zowel front-end als back-end projecten. Het leukste zijn de brainstormsessies waarbij wordt nagedacht over de aanpak van een nieuw project.

Maarten

Developer

Altijd op zoek naar de beste manier om samen een product neer te zetten! Creativiteit is de drijfveer om tot de beste oplossingen te komen.
Jelle-milvum

Jelle

Developer

Data Scientist en open-source hacker bij uitstek. Ik zie graag hoe een goede discussie leidt tot betere code.

Tim

Developer

Het leuke van werken bij Milvum is dat je altijd op zoek bent naar verbetering. Het onderzoeken van nieuwe technologieën, het brainstormen over de optimale architectuur voor een project, dit zijn de dingen die het werk interessant en fris houden.

Thomas

Innovator & Delegated Product Owner

IT innovatie betekent voor mij het hebben van een open mindset en een frisse blik in combinatie met het gebruik van de nieuwste technologie.
Michiel-Milvum

Michiel

Server Guy

Milvum hacker by day, IRC Operator by night. Innovatie is niet het wiel opnieuw uitvinden, maar erop voortbouwen.

Lejun

Developer

Ik ben het middenstuk van een Oreo die de klant en de gebruiker samenbrengt. Ik streef ernaar om de gaten in een concept op te vullen voor een logisch eindproduct. Naast het ontwikkelen van apps, zorg ik als ‘DJ Le J’ voor het plezier op de werkvloer.

Marco

Business Innovator

Mijn doel is om samen met de klant het digitale transformatieproces in te gaan om het leven op de werkvloer makkelijk te maken.
Joey-milvum

Joey

Accountmanager Meld een Vermoeden

Ik probeer er iedere dag voor te zorgen dat het Meld een Vermoeden platform grotere bekendheid vergaard bij de juiste afdelingen binnen gemeenten. Samen kunnen we op die manier de strijd aangaan tegen fraude en ondermijning!
Anish-milvum

Anish

Developer

Ik ben nu 2 jaar werkzaam bij Milvum en het leukste aan mijn werk is de sfeer en mijn collega’s. Het is nooit saai omdat je elke dag nieuwe dingen leert en bezig bent met de nieuwste technologieën.

Albert

Developer

Het coole aan Milvum zijn de toffe collega's en de uitdagende projecten voor grote klanten!

Are you our new colleague?

We are always looking for new talent!

So if you are a designer, business innovator, business developer or HR champ? Do not hesitate and contact us!

WANT TO KNOW MORE?

Ask Marco, he’ll get back to you within 24 hours!