Salim

Managing Partner


Mijn doel is om nieuwe technologie toepasbaar te maken in het werk van onze klanten. Het is fantastisch om bezig te zijn met de nieuwste technologie, dat ook daadwerkelijk wordt ingezet. Daar doe ik het voor!

Viresh

Managing Partner


De wereld zit vol met nieuwe technologieën, welke nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee brengen. Ik geloof dat er binnen enkele decennium een wereld ontstaat waar werken door de mens algeheel niet meer bestaat, waaraan ik een bijdrage zal leveren. Als kind wou ik altijd uitvinder of professor worden, maar nu bevind ik me liever aan de voorfront van de digitale revolutie.

Remco

Innovator


Mijn drijfveer is om de wereld op zijn kop zetten door samen te innoveren! Met een achtergrond in innovatiemanagement en dus een passie voor innovatie, krijg ik energie van het omzetten van ideeën in waardevolle projecten. Ook privé ga ik het avontuur aan door over heel de wereld te reizen.

Thomas

Innovator


IT innovatie betekent voor mij het hebben van een open mindset en een frisse blik in combinatie met het gebruik van de nieuwste technologie.

Lejun

Developer


Ik ben het middenstuk van een Oreo die de klant en de gebruiker samenbrengt. Ik streef ernaar om de gaten in een concept op te vullen voor een logisch eindproduct. Naast het ontwikkelen van apps, zorg ik als ‘DJ Le J’ voor het plezier op de werkvloer.

Randy

Managing Partner


Met een oog voor detail en gevoel voor vormgeving ben ik continu op zoek naar de wow-factor dat een concept innovatief en waardevol maakt.

Tim

Developer


Het leuke van werken bij Milvum is dat je altijd op zoek bent naar verbetering. Het onderzoeken van nieuwe technologieën, het brainstormen over de optimale architectuur voor een project, dit zijn de dingen die het werk interessant en fris houden.

Arvind

Managing Partner


Een goede samenwerking is het beginstuk om elk project te laten slagen! Agile werken staat voorop.

Michiel

Developer


Milvum hacker by day, IRC Operator by night. Innovatie is niet het wiel opnieuw uitvinden, maar erop voortbouwen.

Kaj

Developer


Afkomstig van de TU Delft en werk al drie jaar aan zowel front-end als back-end projecten. Het leukste zijn de brainstormsessies waarbij wordt nagedacht over de aanpak van een nieuw project.

Pedram

Developer


Werken bij Milvum is te vergelijken met het dagelijks eten van nieuwe gerechten. Je kan altijd wel iets nieuws leren dankzij de leergierige en creatieve teamgenoten met wie je werkt.

Maarten

Developer


Altijd op zoek naar de beste manier om samen een product neer te zetten! Creativiteit is de drijfveer om tot de beste oplossingen te komen.

Jelle

Developer


Data Scientist en open-source hacker bij uitstek. Ik zie graag hoe een goede discussie leidt tot betere code

Anish

Developer


Ik ben nu 2 jaar werkzaam bij Milvum en het leukste aan mijn werk is de sfeer en mijn collega’s. Het is nooit saai omdat je elke dag nieuwe dingen leert en bezig bent met de nieuwste technologieën.

Albert

Developer


Al twee jaar developer bij Milvum. Milvum geeft ruimte voor innovatie om zo tot de beste architectuur te komen voor een applicatie.

Angelo

UX Designer


Mijn motto: A user interface is like a joke if you have to explain it, it’s not that good.