Milvum is

Digitale Pioniers

We lopen door onze passie voorop in de nieuwste
ontwikkelingen op het gebied van digitale business,
nieuwe technieken als AI, UX en Agile Scrum ontwikkeling.

Familie

We maken geen onderscheid tussen collega’s en klanten, iedereen is onderdeel van de Milvum familie.

Ambassadeurs van verandering

Met ons team bestaande uit innovators, UX designers en software architecten ontwikkelen we niet alleen concepten, maar realiseren we daadwerkelijk schaalbare digitale platformen.

Winnaars

Wij hebben een winnaarsmentaliteit en dat laten we zien door acht van de elf hackathons gewonnen te hebben. We go the extra mile!

TECH RADAR

Overzicht van de Digital Capabilities van Milvum
Klik op een van de vier knoppen

FRAMEWORKS
LANGUAGES
PLATFORMS
TOOLS
.NET Core
.NET Framework
ASP.NET
ASP.NET Core
Entity Framework
Entity Framework Core
Identity Server
Express
Core Data
Room
Apollo
GraphQL
React
React-Native
Angular
SwiftUI
Mongoose
Passport (Express)
C#
JavaScript
TypeScript
Java
Kotlin
Swift
Objective-C
Rust
Bash
Node.js
Android
iOS
GNU/Linux
OSX
Windows 10
UWP
MySQL
Microsoft SQL
MongoDB
Redis
PostgreSQL
Docker
Kubernetes
Xamarin
Git
Visual Studio
Visual Studio Code
XCode
Android Studio
Azure App Services
Azure DNS
Azure Kubernetes (AKS)
Azure SQL
NPM
NuGet
S3
Guix
TDD
JIRA
Gitlab
Github
Magit
LaTeX
Fastlane
XUnit
Dagger
Python
Azure Storage

Digitaal Transformatie Bureau

Milvum is een Digitaal Transformatie Bureau en achtvoudig hackathon winnaar. Door onze ervaringen in hackathons en projecten hebben we een eigen mindset en methodiek ontwikkeld. Deze mindset en methodieken komen samen in onze Jumpstart methode. De Jumpstart is een gestructureerde innovatiemanagement methode gebaseerd op snelheid, validatie en alleen doen wat nodig is. Hierdoor identificeren we samen binnen vier weken tijd jouw business kansen en uitdagingen en werken we deze uit tot een digitale oplossing die klaar is voor ontwikkeling. In Agile Sprints laten we deze oplossingen tot leven komen door de kracht van ons in-house “digital team”.

Klanten waar we trots op zijn

Salim-milvum

Salim

CRO

Mijn doel is om nieuwe technologie toepasbaar te maken in het werk van onze klanten. Het is fantastisch om bezig te zijn met de nieuwste technologie, dat ook daadwerkelijk wordt ingezet. Daar doe ik het voor!
Arvind-milvum

Arvind

CEO

Bij Milvum bedenken en bouwen we initiatieven om een digitale strategie te kunnen uitvoeren. Dit maakt ons werk uitdagend, innovatief en altijd leuk!
Randy-milvum

Randy

CTO

Het mooie aan mijn werk is dat ik de meest waanzinnige technologiën mag inzetten voor zowel kleine als grote bedrijven.
Viresh-milvum

Viresh

Co-founder | CEO Meld een Vermoeden

De wereld zit vol met nieuwe technologieën, welke nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee brengen. Ik geloof dat er binnen enkele decennium een wereld ontstaat waar werken door de mens algeheel niet meer bestaat, waaraan ik een bijdrage zal leveren. Als kind wou ik altijd uitvinder of professor worden, maar nu bevind ik me liever aan de voorfront van de digitale revolutie.

Charmaine

Innovator & Product Owner

Teamwork makes the Dreamwork.

Je raad het misschien al, maar het leukste aan mijn werk: samen met mijn team elke dag opnieuw knallen om mooie projecten op te leveren aan onze klanten.

Lejun

Developer

Ik ben het middenstuk van een Oreo die de klant en de gebruiker samenbrengt. Ik streef ernaar om de gaten in een concept op te vullen voor een logisch eindproduct. Naast het ontwikkelen van apps, zorg ik als ‘DJ Le J’ voor het plezier op de werkvloer.
Jelle-milvum

Jelle

Developer

Data Scientist en open-source hacker bij uitstek. Ik zie graag hoe een goede discussie leidt tot betere code.

Tim

Developer

Het leuke van werken bij Milvum is dat je altijd op zoek bent naar verbetering. Het onderzoeken van nieuwe technologieën, het brainstormen over de optimale architectuur voor een project, dit zijn de dingen die het werk interessant en fris houden.
Anish-milvum

Anish

Developer

Ik ben nu 2 jaar werkzaam bij Milvum en het leukste aan mijn werk is de sfeer en mijn collega’s. Het is nooit saai omdat je elke dag nieuwe dingen leert en bezig bent met de nieuwste technologieën.
Michiel-Milvum

Michiel

Server Guy

Milvum hacker by day, IRC Operator by night. Innovatie is niet het wiel opnieuw uitvinden, maar erop voortbouwen.
Pedy-milvum

Pedy

Developer

Werken bij Milvum is te vergelijken met het dagelijks eten van nieuwe gerechten. Je kan altijd wel iets nieuws leren dankzij de leergierige en creatieve teamgenoten met wie je werkt.

Kaj

Developer

Afkomstig van de TU Delft en werk al drie jaar aan zowel front-end als back-end projecten. Het leukste zijn de brainstormsessies waarbij wordt nagedacht over de aanpak van een nieuw project.

Maarten

Developer

Altijd op zoek naar de beste manier om samen een product neer te zetten! Creativiteit is de drijfveer om tot de beste oplossingen te komen.

Nick

Developer

Het coole aan Milvum zijn de toffe collega's en de uitdagende projecten voor grote klanten!

Patrick

Developer

Bij Milvum wordt er veel aandacht besteed aan leren en kennis delen. Als native Android developer leek mij dat een ideale plek om mijn kennis te verbreden. Ook vind ik het tof om met een jonge en dynamische groep samen te werken, waar veel leuke activiteiten georganiseerd worden, zoals LAN en lasergamen!

Ben jij onze nieuwe

Inside Sales

Heb je een proactieve persoonlijkheid met commerciële instelling, die het leuk vindt om te “hunten”? Schroom je niet om een open sollicitatie op te sturen want wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!
Remco-Milvum

Remco

Innovator & Product Owner

Mijn drijfveer is om de wereld op zijn kop zetten door samen te innoveren! Met een achtergrond in innovatiemanagement en dus een passie voor innovatie, krijg ik energie van het omzetten van ideeën in waardevolle projecten. Ook privé ga ik het avontuur aan door over heel de wereld te reizen.

Marco

Business Innovator

Mijn doel is om samen met de klant het digitale transformatieproces in te gaan om het leven op de werkvloer makkelijk te maken.
Joey-milvum

Joey

Accountmanager Meld een Vermoeden

Ik probeer er iedere dag voor te zorgen dat het Meld een Vermoeden platform grotere bekendheid vergaard bij de juiste afdelingen binnen gemeenten. Samen kunnen we op die manier de strijd aangaan tegen fraude en ondermijning!

Prijzenkast

Milvum - lets connect


Versturen

Volg ons op