MILVUM IS

Jong

Met een jonge en frisse blik is Milvum altijd op zoek naar de beste oplossing

Pragmatisch

We gaan altijd snel, concreet en doelgericht te werk

Transformer

We halen meer uit jouw organisatie door technologie slim in te zetten

Hoogopgeleid

Slimme koppen van de TU Delft, Erasmus universiteit en de Universiteit van Amsterdam

Digitale leider

We lopen voorop in de nieuwste ontwikkelingen van business, UX en Agile Development

Hackathon winnaar

Wij hebben een winnaarsmentaliteit en zeven van de tien hackathons gewonnen

DIGITAAL TRANSFORMATIE LAB

Zes jaar geleden opgericht door vrienden die passie voor technologie en innovatie delen op een zolderkamer en uitgegroeid tot een digitale transformatie lab. Met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar en projecten met de nieuwste technologieën is de blik iedere dag op de toekomst gericht. Digitale transformatie start bij de empowerment van medewerkers, omdat wij geloven dat zij zowel intern als extern het verschil maken voor jouw organisatie. In samenwerking met klanten zoals de overheid en ING transformeren wij de manier van werken, zodat zij klaar zijn voor morgen. Milvum, wat Latijn is voor vlieger, is de frisse partner die jou Jumpstart van digitale strategie naar concrete innovatie in de constant veranderende digitale wereld. Wil je met een nieuwe wind meewaaien, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

PARTNERS

WERKVLOER VERANDERAAR

Wij hebben onszelf door de 7 gewonnen hackathons een hackathon mindset eigen gemaakt. Deze mindset hebben wij in onze Jumpstart methode gegoten waarin wij in 8 tot 10 weken tijd jouw business begrijpen, kansen en uitdagingen identificeren en deze tot slot omzetten in een gevalideerde pilot. Wij helpen jou digitaal te transformeren en gebruiken daarbij graag de nieuwste technologieën zoals A.I. en blockchain. Daardoor maken wij met jou de verbinding tussen business en I.T. die nog te vaak ontbreekt.

PRIJZENKAST

Salim-milvum

Salim

CEO

Mijn doel is om nieuwe technologie toepasbaar te maken in het werk van onze klanten. Het is fantastisch om bezig te zijn met de nieuwste technologie, dat ook daadwerkelijk wordt ingezet. Daar doe ik het voor!
Arvind-milvum

Arvind

CFO

Randy-milvum

Randy

CTO

Viresh-milvum

Viresh

CEO Anti-Fraud Company

De wereld zit vol met nieuwe technologieën, welke nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee brengen. Ik geloof dat er binnen enkele decennium een wereld ontstaat waar werken door de mens algeheel niet meer bestaat, waaraan ik een bijdrage zal leveren. Als kind wou ik altijd uitvinder of professor worden, maar nu bevind ik me liever aan de voorfront van de digitale revolutie.
Remco-Milvum

Remco

Innovator & Product Owner

Mijn drijfveer is om de wereld op zijn kop zetten door samen te innoveren! Met een achtergrond in innovatiemanagement en dus een passie voor innovatie, krijg ik energie van het omzetten van ideeën in waardevolle projecten. Ook privé ga ik het avontuur aan door over heel de wereld te reizen.
Pedy-milvum

Pedy

Developer

Werken bij Milvum is te vergelijken met het dagelijks eten van nieuwe gerechten. Je kan altijd wel iets nieuws leren dankzij de leergierige en creatieve teamgenoten met wie je werkt.

Kaj

Developer

Afkomstig van de TU Delft en werk al drie jaar aan zowel front-end als back-end projecten. Het leukste zijn de brainstormsessies waarbij wordt nagedacht over de aanpak van een nieuw project.

Maarten

Developer

Altijd op zoek naar de beste manier om samen een product neer te zetten! Creativiteit is de drijfveer om tot de beste oplossingen te komen.
Jelle-milvum

Jelle

Developer

Data Scientist en open-source hacker bij uitstek. Ik zie graag hoe een goede discussie leidt tot betere code.
Tim-milvum

Tim

Developer

Het leuke van werken bij Milvum is dat je altijd op zoek bent naar verbetering. Het onderzoeken van nieuwe technologieën, het brainstormen over de optimale architectuur voor een project, dit zijn de dingen die het werk interessant en fris houden.
Thomas-milvum

Thomas

Innovator & Delegated Product Owner

IT innovatie betekent voor mij het hebben van een open mindset en een frisse blik in combinatie met het gebruik van de nieuwste technologie.
Michiel-Milvum

Michiel

Server Guy

Milvum hacker by day, IRC Operator by night. Innovatie is niet het wiel opnieuw uitvinden, maar erop voortbouwen.
Lejun-milvum

Lejun

Developer

Ik ben het middenstuk van een Oreo die de klant en de gebruiker samenbrengt. Ik streef ernaar om de gaten in een concept op te vullen voor een logisch eindproduct. Naast het ontwikkelen van apps, zorg ik als ‘DJ Le J’ voor het plezier op de werkvloer.
Marco-milvum

Marco

Business Innovator

Mijn doel is om samen met de klant het digitale transformatieproces in te gaan om het leven op de werkvloer makkelijk te maken.
Joey-milvum

Joey

Accountmanager Meld een Vermoeden

Ik probeer er iedere dag voor te zorgen dat het Meld een Vermoeden platform grotere bekendheid vergaard bij de juiste afdelingen binnen gemeenten. Samen kunnen we op die manier de strijd aangaan tegen fraude en ondermijning!
Anish-milvum

Anish

Developer

Ik ben nu 2 jaar werkzaam bij Milvum en het leukste aan mijn werk is de sfeer en mijn collega’s. Het is nooit saai omdat je elke dag nieuwe dingen leert en bezig bent met de nieuwste technologieën.

Albert

Developer

Het coole aan Milvum zijn de toffe collega's en de uitdagende projecten voor grote klanten!

Collega gezocht

We zijn altijd op zoek naar versterking!

Ben je een developer, designer, business innovator, salestijger of HR topper? Schroom je niet om een open sollicitatie op te sturen want wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

MEER WETEN?

Vraag het Marco,  hij beantwoordt al jouw vragen binnen 24 uur!