Milvum is

Digitale Pioniers

We lopen voorop in de nieuwste ontwikkelingen van business, UX en Agile Development

Familie

Met een jonge en frisse blik is Milvum altijd op zoek naar de beste oplossing

Ambassadeurs van verandering

Samen met onze klanten creëren we nieuwe pakkende ervaringen, processen en proposities

Winnaars

Wij hebben een winnaarsmentaliteit en acht van de elf hackathons gewonnen

Digitaal Transformatie Bureau

Als digitaal transformatie bureau denken wij groot, starten we klein en bewegen we snel. Een perfecte mix van business innovators, UX designers en technische whizzkids die agile werken. Samen zorgen zij voor innovatieve producten waar mensen van houden.

Klanten waar we trots op zijn

Ambassadeurs van verandering

Als 7-voudig hackathon winnaar hebben we ons een hackathon mindset eigen gemaakt. Deze mindset hebben wij in onze Jumpstart methode vastgelegd  waardoor wij in 8 tot 10 weken tijd jouw business begrijpen, kansen en uitdagingen identificeren en deze tot slot omzetten in een gevalideerde pilot.

Partners waar we graag mee samenwerken

Salim-milvum

Salim

CEO

Mijn doel is om nieuwe technologie toepasbaar te maken in het werk van onze klanten. Het is fantastisch om bezig te zijn met de nieuwste technologie, dat ook daadwerkelijk wordt ingezet. Daar doe ik het voor!
Arvind-milvum

Arvind

Co-Founder

Bij Milvum zijn de projecten afwisselend. We bedenken hoe technologie een rol kan spelen om bedrijven verder te helpen. Dit maakt het werk uitdagend en altijd leuk!
Randy-milvum

Randy

CTO

Het mooie aan mijn werk is dat ik de meest waanzinnige technologiën mag inzetten voor zowel kleine als grote bedrijven.
Viresh-milvum

Viresh

Co-founder | CEO Meld een Vermoeden

De wereld zit vol met nieuwe technologieën, welke nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee brengen. Ik geloof dat er binnen enkele decennium een wereld ontstaat waar werken door de mens algeheel niet meer bestaat, waaraan ik een bijdrage zal leveren. Als kind wou ik altijd uitvinder of professor worden, maar nu bevind ik me liever aan de voorfront van de digitale revolutie.
Remco-Milvum

Remco

Innovator & Product Owner

Mijn drijfveer is om de wereld op zijn kop zetten door samen te innoveren! Met een achtergrond in innovatiemanagement en dus een passie voor innovatie, krijg ik energie van het omzetten van ideeën in waardevolle projecten. Ook privé ga ik het avontuur aan door over heel de wereld te reizen.

Marco

Business Innovator

Mijn doel is om samen met de klant het digitale transformatieproces in te gaan om het leven op de werkvloer makkelijk te maken.

Charmaine

Innovator & Product Owner

Teamwork makes the Dreamwork.

Je raad het misschien al, maar het leukste aan mijn werk: samen met mijn team elke dag opnieuw knallen om mooie projecten op te leveren aan onze klanten.

Adriaan

Senior Sales Marketing Executive

``Innoveren door te doen``, daar staat Milvum voor. Samen met de klant waarde creëren in oplossingen, is iets wat mij drijft en motiveert.

Lejun

Developer

Ik ben het middenstuk van een Oreo die de klant en de gebruiker samenbrengt. Ik streef ernaar om de gaten in een concept op te vullen voor een logisch eindproduct. Naast het ontwikkelen van apps, zorg ik als ‘DJ Le J’ voor het plezier op de werkvloer.
Jelle-milvum

Jelle

Developer

Data Scientist en open-source hacker bij uitstek. Ik zie graag hoe een goede discussie leidt tot betere code.
Joey-milvum

Joey

Accountmanager Meld een Vermoeden

Ik probeer er iedere dag voor te zorgen dat het Meld een Vermoeden platform grotere bekendheid vergaard bij de juiste afdelingen binnen gemeenten. Samen kunnen we op die manier de strijd aangaan tegen fraude en ondermijning!

Tim

Developer

Het leuke van werken bij Milvum is dat je altijd op zoek bent naar verbetering. Het onderzoeken van nieuwe technologieën, het brainstormen over de optimale architectuur voor een project, dit zijn de dingen die het werk interessant en fris houden.
Anish-milvum

Anish

Developer

Ik ben nu 2 jaar werkzaam bij Milvum en het leukste aan mijn werk is de sfeer en mijn collega’s. Het is nooit saai omdat je elke dag nieuwe dingen leert en bezig bent met de nieuwste technologieën.
Michiel-Milvum

Michiel

Server Guy

Milvum hacker by day, IRC Operator by night. Innovatie is niet het wiel opnieuw uitvinden, maar erop voortbouwen.
Pedy-milvum

Pedy

Developer

Werken bij Milvum is te vergelijken met het dagelijks eten van nieuwe gerechten. Je kan altijd wel iets nieuws leren dankzij de leergierige en creatieve teamgenoten met wie je werkt.

Kaj

Developer

Afkomstig van de TU Delft en werk al drie jaar aan zowel front-end als back-end projecten. Het leukste zijn de brainstormsessies waarbij wordt nagedacht over de aanpak van een nieuw project.

Maarten

Developer

Altijd op zoek naar de beste manier om samen een product neer te zetten! Creativiteit is de drijfveer om tot de beste oplossingen te komen.

Nick

Developer

Het coole aan Milvum zijn de toffe collega's en de uitdagende projecten voor grote klanten!

Patrick

Developer

Bij Milvum wordt er veel aandacht besteed aan leren en kennis delen. Als native Android developer leek mij dat een ideale plek om mijn kennis te verbreden. Ook vind ik het tof om met een jonge en dynamische groep samen te werken, waar veel leuke activiteiten georganiseerd worden, zoals LAN en lasergamen!

Albert

Developer

Het coole aan Milvum zijn de toffe collega's en de uitdagende projecten voor grote klanten!

Ben jij onze nieuwe

Inside Sales

Heb je een proactieve persoonlijkheid met commerciële instelling, die het leuk vindt om te “hunten”? Schroom je niet om een open sollicitatie op te sturen want wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Prijzenkast

Meer weten?

Neem contact op met Marco, of bel 070 205 5711

Volg ons op