Onze Services

Sinds 2012 zijn wij actief in de creatie, facilitatie en uitvoering van digitale transformatie trajecten. We hebben voor 60+ klanten meer dan 100 projecten uitgevoerd voor organisaties zoals ING, VIVAT, verschillende Ministeries en de Nationale Politie. Door de jaren heen hebben wij veel inzichten opgedaan omtrent het succesvol vertalen van digitale strategieën naar concrete digitale transformaties die impact in de markt hebben.

Deze inzichten hebben wij gebundeld in onze beproefde Jumpstart methode, waarna ons in-house team klaar staat voor het ontwikkelen van schaalbare digitale platformen.

Milvum - 60+ klanten 100+ bedrijven

Jumpstart

Onze Jumpstart methode, is een gestructureerde innovatiemanagement methode, gebaseerd op snelheid en vroeg valideren. 

Binnen 8 tot 10 weken tijd identificeren we samen de grootste business kansen en uitdagingen, die we vervolgens valideren en uitwerken tot digitale oplossing die klaar is voor ontwikkeling. Vervolgens laten we de kern van de digitale oplossing door de kracht van ons in-house team, door middel van agile sprints tot leven komen.

Deze digitale oplossingen zullen na de livegang impact hebben op één van de drie Digitale Transformatie pijlers binnen jouw organisatie. Compelling Human Experience (onderverdeeld in customer experience en employee empowerment), Optimizing Processes en Transforming Products. Kortweg gaat het om pragmatisch werken, door vanuit een digitale uitdaging of kans de geschikte oplossing te selecteren waar de markt op zit te wachten. Met de Jumpstart kan je innoveren door te doen!

Software ontwikkeling

Tijdens de Agile Development fase bouwt Milvum de MVP of oplossing voor de klant. Aan het einde van deze periode is de oplossing klaar voor livegang en kan direct worden ingezet in een live-pilot of de operatie. Dit is op project basis bij ons of bij jouw op locatie.

De zelfsturende Scrum teams bestaan altijd uit een ervaren Product Owner, Scrum Master, Developers (incl. software architecten) en een UX designer die gezamenlijk, in sprints van twee weken naar de eindoplevering toewerken. 

Uit ervaring weten we dat co-creatie tot groter en langduriger succes leidt. Daarom moedigen we de klant/partner actief aan om deel te nemen aan dagelijkse stand-ups of Sprint Reviews, zowel voor, tijdens en als na de development periode. Deze nauwe samenwerking zorgt voor feedback op het juiste moment en een flow waarin pivots continu gemaakt kunnen worden.

Onderhoud

Wanneer een applicatie gebruikt wordt door talloze eindgebruikers, wordt het niet alleen belangrijk om de applicatie “up and running” te houden, maar ook om tactisch over doorontwikkeling en uitbreiding na te denken.

In deze fase staat dan ook de tevredenheid, en het verhogen van deze tevredenheid, van de eindgebruiker centraal. In praktische zin betekent dit het continu monitoren van de applicatie, opvallendheden registreren, en deze proactief uit de wegruimen voordat de eindgebruiker deze opmerkt. Hierdoor worden de eindgebruikers en de klant volledig ontzorgd.

Mocht het zo zijn dat de eindgebruiker zelf tegen onduidelijkheden of problemen aanloopt, levert Milvum waar nodig de directe ondersteuning (support), en lost deze situatie voor de lange termijn op.

De kansen voor doorontwikkeling en uitbreiding van de applicatie worden niet op basis van aannames gemaakt. Door de applicatie continu te monitoren kunnen beslissingen voor doorontwikkeling en uitbreiding gemaakt worden op basis van data. Als vanzelfsprekend wordt deze data t.b.v. de applicatie op regelmatige basis gedeeld. Zo beschikt elke betrokkene continu over de juiste en meest actuele informatie.

Wanneer de juiste kans zich aandient kan met een nieuwe Jumpstart of Agile Development de oplossing worden uitgebreid.

Customer Success Stories

Kennisplatform Ondermijning

Ministerie van Justitie en Veiligheid, RIEC-LIEC

Kennisplatform Ondermijning

Preservation Robot

Jimmy Nelson

Preservation Robot

Floor Assist

ING

Floor Assist

BEKIJK ALLE CASES
Milvum - lets connect


    Versturen

    Volg ons op