Onze werkwijze

In de zes jaar dat wij actief zijn in de facilitatie en uitvoering van digitale transformatie trajecten bij grote organisaties zoals ING Nederland, verschillende ministeries en de Politie hebben wij veel inzichten opgedaan omtrent het succesvol uitvoeren van een dergelijk traject.

Deze inzichten hebben wij gebundeld in onze beproefde Jumpstart methode.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Jumpstart

De Milvum Jumpstart methode is een co-creatie traject waarbij de drie fases (Turbo Consultancy, UX Design en Agile Development) zorgen dat de ontwikkeling van innovaties in 8 tot 10 weken mogelijk gemaakt worden. Daarbij wordt iedere betrokken laag van de organisatie in elke fase samengebracht om zo een platte organisatie te creëren en optimale samenwerking mogelijk te maken.

Na het succesvol doorlopen van de drie fases is er een duidelijk beeld van de haalbaarheid en levensvatbaarheid van het concept, zijn alle aannames gevalideerd en vooraf opgestelde hypotheses beantwoord.

Hierdoor kunnen wij een succesvolle adoptie van de innovatie garanderen wanneer het concept wordt opgeschaald en in productie wordt genomen.

Meer weten?

DOWNLOAD WHITEPAPER

Jumpstart iets voor jou?

Middels een Jumpstart kun je binnen 8 tot 10 weken een pilot draaien waarmee de concrete waarde van jouw digitale strategie tot uiting komt. Het is een snelle en effectieve manier om te experimenteren en waardevolle inzichten te vergaren en is daarom de perfecte basis voor de start van een (groot) project.

Direct starten?

Neem contact op met Marco, of bel 070 205 5711


Versturen

Volg ons op