JUMPSTART WHITEPAPER

Digitale transformatie is de combinatie van digitaal leiderschap en het ontwikkelen en gebruik maken van digital capabilities. Vanuit digitaal leiderschap wordt er een strategie opgezet om: de beste gebruikersbeleving voor de klant te creëren, vernieuwende business modellen te creëren of om kern processen te optimaliseren.

In deze whitepaper lichten we toe hoe deze strategische doelen behaald kunnen worden met behulp van de jumpstart methode. De jumpstart is een gestructureerde innovatiemanagement methode waarin men op een snelle en efficiënte manier strategische doelen kan behalen, door ideeën te genereren, deze te valideren en om de juiste te selecteren waarin investeren voordeel biedt op één van de drie digitale transformatie pijlers (Human Experience, Optimizing Proccesses, Transforming Products).

Download de whitepaper om meer te leren over hoe je met de jumpstart van digitale strategie naar een concrete innovatie komt, die gericht is op één van de strategische doelen van de organisatie.